bule de sapun familie in parc profesionistii batrani tineri
'Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua' are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte
si etape de viata. Activitatea noastra se bazeza pe urmatoarele principii:
  1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram,
  2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.),
  3. Garantia serviciilor si a programelor desfasurate.
logo CRT

Centrul de resurse pentru Tineri

CE ESTE CENTRUL DE RESURSE?

Centrul de resurse pentru tineri este un incubator de vise si proiecte, este locul in care punem ideile cap la cap si le transformam in fapte!

Cu alte cuvinte, daca si tu esti un tanar intre 14 si 35 de ani si esti convins ca ideile tale vor face lumea din jurul tau macar putin mai frumoasa si mai interesanta, ai ajuns unde trebuie, pentru ca si noi credem la fel!

Asa ca nu mai astepta, ia legatura cu noi si transforma-ti ideea in realitate!

Suntem un grup de voluntari cu multe idei si impreuna invatam sa identificam si sa mobilizam resusele din Prahova pentru a crea lumea in care ne place sa traim.

CE FACEM LA CENTRUL DE RESURSE

La Centrul de Resurse pentru Tineri AIDC ne intalnim ca sa transformam visele in realitate. Aici punem ideile pe masa, le intoarcem pe toate partile si le analizam din toate unghiurile, le punem cap la cap si le scriem pe hartie.

Apoi ne apucam de treaba!

Mobilizam resurse, creem parteneriate, rezolvam problemele care apar, promovam actiunile noastre iar apoi invitam prietenii si rudele sa ne vada rezultatele.

proiectele Centrului de Resurse pentru Tineri:

Imbratisari pentru caritate
Imbratisari

In perioada 01 – 07 Iunie 2014, voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineri din cadrul Asociatiei pentru Initiativa si Dezvoltare Continua, au derulat proiectul “Imbratisari pentru caritate”.

Detalii..
Cadouri pentru orfani
Cadouri Orfelinat

Decembrie 2013, Centrul de Resurse pentru Tineri a mers impreuna cu AFI Palace Ploiesti la Orfelinatul "Sf. Andrei" Ploiesti cu produse de igiena personala pentru copii orfani.

Detalii..
18 octombrie
18 oct

Actiunea este organizata in Ploiesti de AIDC împreuna cu partenerii: Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Ploiesti si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova si este parte a miscarii..

Detalii..
Vara Copiilor 2013
Vara Copiilor

AiDC, partener la distractie! Toata vara, miercuri de miercuri copiii s-au distrat la Vara Copiilor in fata Palatului Culturii Ploiesti, intre orele 18-20. Vara Copiilor a insemnat 8 editii, 10 teme principale de concurs..

Detalii..
Stop traficului de persoane
Stop traficului

Peste 20 de licee, scoli generale au fost vizitate de voluntarii AIDC pe parcurcursul anului 2013. Peste 2000 de tieri au aflat informatii noi despre traficul de persoane si metodele folosite de traficanti.

Detalii..
Clubul de Arte
Clubul de Arta

AiDC va lanseaza provocarea de a face parte in primul Club de Arta din Ploiesti. In cadrul acestui club vom organiza cursuri de pictura, modelaj artistic, design vestimentar si design ambiental.

Detalii..
„La PETROLUL faci istorie!”
fcp

Fotbal Club Petrolul in parteneriat cu Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua AIDC anunta lansarea unui concurs de scenarii de film documentar ce abordeaza tematica ”Istoria FC Petrolul” ..

Detalii..
Cursuri scurte pentru liceeni
cursuri liceeni

Prin proiectul „Cursuri scurte pentru liceeni” ne propunem sa oferim tinerilor oportunitatea de dezvoltare personala si a abilitatilor de viata prin participarea la diverse cursuri de initiere, sustinute prin metode de educatie non-formala.

Detalii..
Drepturile Omului Prind Viata
Clubul de Arta

Gandit ca un eveniment de si pentru tineri, activitatea va fi deschisa de Coordonatorul Centrului de Resurse pentru Tineri AIDC, Andrei Georgescu, elev al Colegiului National Mihai Viteazul. Programul va contine prezentari sustinute de..

Detalii..
Renovarea Paralelei 45
Paralela 45

Am ajutat la renovarea Paralelei 45! Cam toti care facem drumul Bucuresti-Brasov, trecem pe DN1 si deci trecem, stiind sau nu, pe langa Monumentul ridicat in dreptul Paralelei 45. Este un mic edificiu de piatra, batut de vanturi si de ploi..

Detalii..
Lumineaza Craciunul!
18 oct

Grupul de initiativa JCI Prahova si AIDC isi propune sa lumineze sarbatorile celor de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost din Ploiesti. Vor fi oferite celor fara adapost o masa calda in ajunul Craciunului, pachete..

Detalii..