bule de sapun familie in parc profesionistii batrani tineri
paralela 45

Am ajutat la renovarea Paralelei 45!

Cam toti care facem drumul Bucuresti-Brasov, trecem pe DN1 si deci trecem, stiind sau nu, pe langa Monumentul ridicat in dreptul Paralelei 45. Este un mic edificiu de piatra, batut de vanturi si de ploi, inconjurat de gunoaie si mai nou sapat serios de jur imprejur (probabil cineva a cautat armaturile de fier?)...

Aruncati o privire si la galeria noastra foto! Detalii..
homeless

Craciun și pentru cei fara ‘acasa’

Grupul de initiativa JCI Prahova si Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua isi propune sa lumineze sarbatorile celor de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost din Ploiesti. Se doreste sa le fie oferite celor fara adapost o masa calda in ajunul Craciunului, pachete cu alimente traditionale si articole de igiena, haine si incaltaminte. Pentru asta este nevoie si de ajutorul nostru...

Detalii..
homeless

Lumineaza Craciunul!

Astazi nu vorbim despre afaceri, astazi vin in fata voastra cu un apel, in numele unor oameni ce nu mai spera la nimic. Sunt cei de pe strada, cei fara adapost, pentru care iarna inseamna uneori moarte. Ei nu se gandesc la Craciun, la brad, la becuri aprinse si cadouri; pentru ei fiecare zi este o lupta. Eu unul nu vreau sa-i las sa lupte singuri, asa ca mi-ai fi de mare folos daca ai da anuntul de mai jos, mai departe...

Detalii..
dreptom

Drepturile Omului Prind Viata

Desfasurat sub denumirea „Drepturile Omului Prind Viata”, evenimenul urmareste promovarea istoriei drepturilor omului si sensibilizarea tinerilor in vederea respectarii permanente a fiecaruia dintre cele treizeci de drepturi cuprinse in Declaratia Universala a Drepturilor Omului, adoptata de...

Detalii..
dreptom

Drepturile Omului Prind Viata

Gandit ca un eveniment de si pentru tineri, activitatea va fi deschisa de Coordonatorul Centrului de Resurse pentru Tineri AIDC, Andrei Georgescu, elev al Colegiului National Mihai Viteazul. Programul va contine prezentari sustinute de dna Inspector Sef Pantaia M si de voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineri AIDC. Actiunea centrala a intalnirii o reprezinta vizionarea filmului documentar „Istoria drepturilor omului” realizat de catre Organizatia „Uniti pentru Drepturile Omului”...

Detalii..
dreptom

Drepturile Omului Prind Viata

Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Ploieşti, organizează, pe 10 decembrie, ora 12.30, la Sala Mare a Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, activitatea de promovare a Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului...

Detalii..
toleranta

Ziua Tolerantei, la Ploiesti

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua in parteneriat cu Scoala Sfanta Vineri Ploiesti, a organizat, astazi, evenimentul “ReCompunem toleranta”. Organizata cu ocazia Zilei Internationale a Tolerantei, manifestarea a debutat cu o dezbatere..

Detalii..
crt

Si noi vrem s-avem un cuvant de spus in comunitate

“Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua” are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata...

Detalii..
petrol4

FC Petrolul si Prahova TV va invita la un concurs de filme documentare

Pentru a participa elevii, individual sau organizati intr-o echipa de lucru, sunt rugati sa se inscrie pe listele voluntarilor AIDC care se vor deplasa prin liceele din Ploiesti in perioada 30, 31. Oct , 1 Noiembrie sau sa trimita datele de contact la emailul: marketing@fcpetrolul.ro..

Detalii..
petrol1

Concurs pentru liceenii din Ploiesti: Realizeaza un documentar despre istoria FC Petrolul

Fotbal Club Petrolul in parteneriat cu Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua AIDC anunta lansarea unui concurs de scenarii de film documentar ce abordeaza tematica ”Istoria FC Petrolul” intr-un mod cat mai original...

Detalii..
petrol2

„Vino la PETROLUL sa faci istorie!”

Concursul se va desfasura in perioada 30. Octombrie – 18 Noiembrie si are ca si grup tinta elevii din Liceele din Ploiesti din clasele IX-XI. Scopul concursului este de a implica tinerii..

Detalii..
petrol3

Concurs: „Vino la PETROLUL sa faci istorie!”

Implica tinerii in realizarea unui film documentar despre istoria clubului, filmul realizat va fi vizionat de elevii prezenti la Ora de istorie din cadrul programului comunitar desfasurat de FC Petrolul...

Detalii..
18 oct

Stop traficului de carne vie!

Scopul actiunii organizate de Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua a fost constientizarea fenomenului privind traficul de persoane. Scop pe deplin indeplinit la Ploiesti, în opinia organizatorilor care s-au declarat multumiti de..

Detalii..
18 oct

Eveniment international organizat si la Ploiesti

O data pe an, în 18 octombrie, putem sa protestam pasnic pentru a atrage atentia asupra situatiei lor si pentru a dovedi ca împreuna putem combate traficul de persoane si efectele sale asupra familiilor si comunitatilor prin miscarea internationala împotriva traficului de persoane..

Detalii..
18 oct

Stop traficului de persoane!

Ziua Internationala de Lupta impotriva Traficului de Persoane a fost marcata astazi si la Ploiesti. Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua, impreuna cu Inspectoratul Scolar Prahova si Centrul Regional Ploiesti al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane au organizat un flashmob de patru minute in centrul orașului. La actiune au participat in jur de 400 de elevi din municipiu..

Detalii..
18 oct

PLOIESTI/ Oamenii nu sunt de vanzare/ VIDEOStire

In fiecare an milioane de oameni sunt vanduti sau exploatati prin munc. O data pe an, in 18 octombrie, comunitatea internationala protesteaza pasnic pentru a atrage atentia asupra situatiei lor..

Detalii..
18 oct

Ia-ti 4 minute sa incepi lupta impotriva traficului de persoane

Peste 500 de tineri sunt asteptati astazi, la orele 17.00 in Parcul Nichita Stanescu pentru a participa la o actiune de constientizare a fenomenului privind traficul de persoane. Actiunea este organizata de Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua împreuna cu partenerii: Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Ploiesti si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova..

Detalii..
18 oct

Stop traficului de persoane!

Ziua Internationala de Lupta impotriva Traficului de Persoane a fost marcata astazi si la Ploiesti. Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua, impreuna cu Inspectoratul Scolar Prahova si Centrul Regional Ploiesti al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane au organizat un flashmob de patru minute in centrul orașului..

Detalii..
18 oct

Ia-ti 4 minute sa incepi lupta impotriva traficului de persoane

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua impreuna cu partenerii Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Ploiesti si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, organizeaza in 18 octombrie, ora 17.00, in Piata 16 Februarie o actiune publica de marcare a Zilei Europene de Lupta impotriva Traficului de Persoane. Actiunea este parte a miscarii internationale de lupta..

Detalii..
18 oct

Ia-ti 4 minute sa incepi lupta impotriva traficului de persoane

Desfasurata sub sloganul „Ia-ti 4 minute sa începi lupta împotriva traficului de persoane”, actiunea din acest an va fi organizata conform urmatorului scenariu: organizatorii vor purta haine albe si, în timpul celor 4 minute, vor afisa pancarte..

Detalii..
Club arta6

Dezvoltarea personala prin arta - sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

20 de tineri cu varstele curpinse intre 7 si 18 ani vor fi sprijiniti de ”Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua” pentru a urma un curs de pictura si modelaj artistic in cadrul Clubului de Arta. Vor fi organizate sedinte de 100 minute, o data pe saptamana.

Detalii..
Club arta5

Cursuri gratuite pentru elevii talentaţi din Ploiesti

Pana in prezent AIDeCe a demarat proiectul de infiintarea a unui centru de resurse pentru tineri in Ploiesti si a unui program de ingrijire a batranilor la domiciliu.

Detalii..
Club arta4

Dezvoltarea personala prin arta - sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

Pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate tinerii interesati trebuie sa trimita o cerere la adresa office[at]acumaidc[.]ro cu datele de contact si motivul pentru care isi doresc sa urmeze acest curs.

Detalii..
Club arta3

Dezvoltarea personala prin arta - sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

Tinerii vor fi atent indrumati de Gratiela Moise, licentiata in Arte plastice, decorative şi design, cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Toate resursele necesare participarii la curs sunt puse la dispozitie de catre asociatie.

Detalii..
Club arta2

Dezvoltarea personala prin arta sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata.

Detalii..
Club arta

Dezvoltarea personala prin arta sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

Douazeci de tineri, cu varstele curpinse intre 7 si 18 ani, vor fi sprijiniti de Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua pentru a urma un curs de pictura si modelaj artistic in cadrul Clubului de Arta.

Detalii..
Vara Copiilor

Campionii Romaniei, la "Vara Copiilor"!

Baschetbalistii de la CSU Asesoft s-au intalnit miercuri cu cei mai mici iubitori ai acestui joc, in parc la Sala Sporturilor. "Vara Copiilor" a fost ziua dedicata baschetului, asadar nu puteau lipsi campionii nationali, care i-au incantat pe micuti cu prezenta lor.

Detalii..
Image

Copiii se distreaza si fac sport in fiecare saptamana in cadrul mega-evenimentului “VARA COPIILOR”

Incepând cu data de 11 Iulie pana pe 5 Septembrie, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, Radio Prahova si Primaria Municipiului Ploiesti organizeaza cel mai important eveniment al verii – VARA COPIILOR. In cadrul acestuia, copiii cu varstele între 3 si 12 ani participa la concursurile saptamanale organizate in Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia, unde pot castiga premii importante.

Detalii..